Siyasi profesör olarak da bilinen YouTuber Abdurrahman Uzun, sosyal medyadan yayımladığı videoda Fatih Altaylı'nın Karabük Üniversitesi öğretim üyelerine "Meymenetsiz" yakıştırması, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a da "Türkçülük" üzerinden tepki gösterdi.

Abdurrahman Uzun, “Hiç gündem yokken bir anda Karabük Üniversitesi’nde böyle haberler yapılmaya başlandı. Yabancı uyruklu öğrencilerin isimleri ve ülkeleri böyle listeler yayımlanmaya başlandı. Sosyal medyada kimin yazdığı belli olmayan Karabük Üniversitesi'nde birçok öğrenci HIV belirtileriyle bu virüs belirtileriyle instagramda ki Karabük Üniversitesi sayfasının itiraf sayfası isimli hesapta siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşayan Türk erkek ve kadın öğrencilerin itirafları gündem oldu." diyerek, bu haberi yayanların Türk kızlarını kötü göstermek amacıyla operasyon yaptığını ifade etti.

Emniyetten uyuştrucu operasyonu! Emniyetten uyuştrucu operasyonu!

“ARAPLAR MESELESİ BİTTİ ŞİMDİ DE AFRİKA MESELESİ İÇİN KENDİSİNE VAZİFE VERİLDİ”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı eleştiren Abdurrahman Uzun, “Suriyeliler, Araplar meselesi bitti şimdi de Afrikalılar için ne kadar boş beleş genç varsa hepsini topladı. Din, Allah, iman yok. Türklük de Türklük!” dedi.

“FATİH ALTAYLI FRANSIZ VE İNGİLİZ HAYRANI”
Fatih Altaylı’nın Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeleri hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösteren Uzun, “Üniversitede dünyanın dört bir yanından gelen Akademisyenler var. Bunların birçoğu Müslüman coğrafyadan gelen üniversitemizde görev yapan insanlar. Birçoğu doktor öğretim görevlisi, birçoğu profesör, birçoğu doçent ama işin garip tarafı ne biliyor musun? Bunlar Müslüman. Fatih Altaylı bunların tipinde meymenet yok diyor çünkü Fatih Altaylı, İngiliz ve Fransız hayranı.”