** Geçtiğimiz Pazar günü iki takımın kaderinin belirleneceği 2.ligden 3.lige hangi takımın düşeceğinin ortaya çıkacağı kritik maçta Ankaraspor’la Nazilli Belediye karşı karşıya geldi. Kendisine 1 puan yeten “Al gülüm, ver gülüm” maçında 0-0 berabere kalarak 39 puanla ligde kalan takım Nazilli Belediyespor oldu. Bu sonuçla da Ankaraspor Play-Off’ta oynamayı garantiledi.

Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu


**Her iki takımın da 90 dakika mücadelesine bakıldığında canlı yayınlanan ve milyonların izlediği maçta güçlü bir takım olan Ankaraspor’un zayıf rakibi karşısında kaleye dahi şut atmaması ve aynı şekilde rakip takımla birlikte anlaşmışçasına orta sahada pas trafiği yapıp maçın bitmesini beklemesi (ŞİKE ANLAŞMALI MAÇ) iddiaları üzerine ilk planda Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz hemen harekete geçerek maçta yaşanan uygunsuzluğu gündeme taşıyarak çok ciddi bir açıklamada bulundu.


** Daha sonra bu konu ulusal medyada da gündeme oturunca maçın izlenmesi için TFF Futbol Federasyonu hemen bir heyet oluşturarak hukuk kurulu tarafından inceleme başlatıldı. Maçı izleyen milyonlarca sporsever maçta kesinlikle bir anlaşma ve ŞİKE olduğunu öne sürdü. Ayrıca ulusal medya gazeteleri ve Televizyonlarda da spor yorumcuları tarafından ŞİKE yapıldığı tüm kamuoyuna açıklandı.
**Durum ciddi olarak Türkiye gündemine oturmuş durumda. Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar da bu maçta resmen şike var dedi. TRT Haber spikeri ve Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük de Televizyonda yaptığı canlı yayında konuyu ele alarak maçta şike olduğunun kanıtlanmasını istedi. Diğer tüm gazete ve Televizyonlarda aynı şike var yorumları Türkiye spor kamuoyunda manşetlere taşınmış durumda. Şimdi gözler TFF’de Zonguldak Kömürspor camiası da ADALET’in yerini bulmasını bekliyor.
Mustafa Emen’in konuyla ilgili köşe yazısında...

TIKLA