Zonguldaklı öğrencilerden Müzeler Günü kapsamında anlamlı etkinlik... Zonguldaklı öğrencilerden Müzeler Günü kapsamında anlamlı etkinlik...

Zonguldak’ın bir önceki Emniyet Müdürü Fahri Aktaş görevde kaldığı süre içerisinde Zonguldak halkı onu çok sevdi. O da Zonguldak’ı ve halkını çok sevdi.

Sanki bir Emniyet Müdürü değil de sade bir vatandaş gibi sürekli halkın içinde halkla beraber oldu, kimseyi hor görmedi, halkın sorunlarına karşı sevecen yaklaşımlarıyla karşılık verdi. Devletin kendisine verdiği yetkiler çerçevesinin dışında hiç hareket etmedi.

“İşte müdür budur” dedirtti.

Manisa'ya Emniyet Müdürü olarak kararı çıkınca Zonguldak halkı böyle bir müdürden ayrılacak olması sebebiyle büyük bir üzüntü yaşadı ama onun için Devlet görevi her şeyden önemliydi. Yeni görevine tayin oldu ama sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda yine Zonguldak’tan çok bahsetti, özellikle Zonguldakspor maçlarını hiç kaçırmadı ve yakın olan deplasmanlara da giderek desteğini esirgemedi.

Basınla da arası son derece mükemmeldi bizler de Fahri Aktaş Müdürümüzü çok sevdik. Arada sırada yine görüşüyoruz. Buradan tekrar sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Zonguldak’a ilk kez TOG arabası geldiğinde işte çektirdiği bu güzel fotoğrafla kendisini unutmadığımızı da hatırlatıyoruz.

Haber-Yorum-Mustafa Emen.

Müdür Tog Aktaş