Ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da 2 gün sonra (Pazar günü) yerel seçimler yapılacak ve vatandaşlar sandık başına giderek oylarını kullanmak suretiyle belediye başkanlarını seçecek.

Günlerdir seçimlere kilitlenen ülkemizde Pazar akşamı partilerin belirlediği Belediye Başkan adayları sandıktan çıkacak oylarla belirlenecek ve yerel seçim tartışmalarına da nokta konacak. Özellikle 3 büyük şehirleri hangi partilerin alacağı merak edilirken İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerin CHP’den geri alınıp alınmayacağı veya nasıl bir dağılımın meydana geleceği de en çok merak edilenlerin başında geliyor.

Bu arada Zonguldak iline ilçelerine de bir göz atacak olunursa Merkezde Ömer Selim Alan, hemen yanında Kozlu’da Ali Bektaş ve Kilimli’de de Kamil Altun üçlüsünün yeniden seçilip seçilemeyeceği de merak konusu olmaktadır.

Araçtan dumanlar çıktı! Ekipler sevk edildi Araçtan dumanlar çıktı! Ekipler sevk edildi

Zonguldak Belediyesinin iki isim arasında gidip geldiği konuşulurken Selim Alan ile Tahsin Erdem arasında kıran kırana bir seçim yaşanacağı dillerden düşmezken, Kozlu’da Ali Bektaş ile Kilimli’de Kamil Altun’un çok rahat olduğu ve seçimi alacakları konusunda herkesin hem fikir olduğu da bildiriliyor ama tabi sandıktan çıkacak oyların da sonucunu görmek lazım diye de ekleyelim.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Ömer Selim Alan, Ali Bektaş ve Kamil Altun bu üçlü tekrar seçilebilecek mi? Cevap 31 Mart Pazar akşamı…

Haber-Yorum: Mustafa Emen