Zonguldak’ın Devrek ilçesinde eski Belediye Başkanı Çetin Bozkurt tarafından yapılan ahşap dolmuş durağı, vatandaşlar arasında büyük tepkiye neden oluyor. Ağalar Mahallesi Sahil Sokak üzerinde yer alan durak, yayaların geçiş hakkını engelleyerek özellikle çocuk arabasıyla seyahat eden aileler ve engelliler tarafından eleştiriliyor.

I M G 3341

Yol güzergahında taşımacılık yapan dolmuş esnafı için inşa edilen durağın yaya yoluna yapılması, mahalle ve sokak sakinleri tarafından defalarca müracaat edilmesine rağmen durağın kaldırılmaması nedeniyle tepkilere yol açıyor. Vatandaşlar, eski başkan Bozkurt’un söz vermesine rağmen durak sorununun çözülmemesinden şikayet ederek, yeni Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’dan sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

I M G 3340

Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar

Konuyla ilgili vatandaşlar, “Mahalle ve sokak sakinlerini mağdur duruma düşürüyor. Yayalar ve engelliler için büyük tehlike oluşturan bu durak en kısa zamanda kaldırılmalıdır” şeklinde konuştular.

İHA

Devrek Haberleri