Kritik seviyelere geldi! Çağrıda bulundular Kritik seviyelere geldi! Çağrıda bulundular

Zonguldak Belediye Başkanlığını “Kibir ve egosu” nedeniyle kaybettiği söylenen Dr. Ömer Selim Alan’ın Türkiye’nin en saygın ve şaibesiz olması gereken kuruma başkan yardımcısı olmak için uğraştığı iddia edildi.

Zonguldak Belediye Başkanlığı döneminden önce ve başkanlık sürecinde de Türk Kızılay’ına müdahil olan ve değişik şaibelerin karışmasına vesile olan Dr. Selim Alan’ın Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcılığına oynadığı iddia ediliyor. 
Belediye Başkanlığı döneminde de başkanlık dışındaki işler için sık sık Ankara’ya giden, hatta Ankara’da ofis açtığı iddiası gündeme gelen Selim Alan’ın gündemden düşmemek için sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekiyordu. Ak Parti’ye tarihinin en büyük oy farkıyla ve bariz hatalarıyla seçim kaybettirmesine rağmen partideki toplantılara da katılan Alan’ın özellikle teşkilatla arayı iyi tutma çabasının altında da gelmeye çalıştığı bu görev olduğu tahmin ediliyor.


TÜRKİYE’NİN EN ŞAİBESİZ OLMASI GEREKEN MAKAMA SELİM ALAN!
Öte yandan bir dönem şaibeli işlerle halk nazarında da itibarı azaldığı için destek görmeyen Türk Kızılay’ının son yıllardaki çalışmalarla güven tesis etmeye başlamışken belediye başkanlığı döneminde ismi şaibeli işlere karışmış birine görev verip vermeyeceği merak konusu oldu.