Başkan Karaveli, suyun işletmesini Karaman Belediyesinin yaptığını hazırlatarak, “Vatandaşlarımız valimize seslenmiş. Sorunun biz ile bir alakası yok ama biz halledeceğiz” dedi.

Çukurören, Eceler ve Çayköy'de yaşayan köylü vatandaşlar, köylerine içme suyu basan keson kuyusundaki motorların ikisinin de yanması üzerine susuz kaldıklarını belirtip İmza Gazetesi aracılığıyla Zonguldak Valisine seslenmişlerdi.

BAŞKAN KARAVELİ, İMZA GAZETESİ ARACILIĞIYLA MÜJDEYİ VERDİ

Muammer Avcı, Türkiye-Ekvador dostluk grubu toplantısına katıldı! Muammer Avcı, Türkiye-Ekvador dostluk grubu toplantısına katıldı!

Başkan Karaveli, İmza Gazetesi aracılığıyla müjdeyi verdi. Konuyla ilgili İmza Gazetesine bilgi veren Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “Yapılan anlaşmayla 2 sene önce Karaman Belediyesine suyun işletmesi verilmişti. Eceler ve Çukurören grup suyu Karaman verildi, İşletmesini belediye yapıyor. Bizle hiç ilgisi olmayan bir sorun. Tamamen belediyenin sorumluluk alanı. Motor yandığı için su sıkıntısı var. Belediyenin yaptığı takipsizlik nedeniyle böyle bir sorun yaşanmış. Talimat verdim, pazartesiye kadar su tankerleriyle vatandaşımızın mağduriyeti giderilecek, pazartesi de biz gereğini yapacağız. Bu sorunun daha da büyümemesi için yetkiyi kendi üzerimize de alabiliriz” dedi.